Robin Martens doet een eerlijk boekje open over het moederschap

Door Redactie
Robin Martens doet een eerlijk boekje open over het moederschap

Bijna een jaar geleden verwelkomde Robin Martens haar eerste kindje Makéna. Hoewel ze dolgelukkig is met de komst van haar dochtertje, valt het ouderschap haar soms ook wel zwaar. Op Instagram vertelt de actrice hier nu openhartig over. 

Zo laat Robin weten dat ze echt niet altijd vrolijk is. 

Positiviteit

'Voor die lieve mensen die denken dat ik altijd vrolijk ben… Vaker wel dan niet maar ik heb ook deze momenten hoor', begint ze haar verhaal. 'Ik kan het alleen nu wel sneller loslaten dan vroegah en ik zet het om in positieve energie! Lachen en iets leuks doen helpt wel als je je soms niet goed voelt.'

Ouderschap

In haar post deelt ze wat vrolijke kiekjes, maar ook de mindere leuke foto's. 'De foto’s die je tussendoor ziet ?? stuur ik in de familie groepsapp als ik er even helemaaaal klaar mee ben', vervolgt Robin. Wel onthult de actrice dat ze normaal gesproken geen emotionele selfies maakt, omdat ze daar vaak geen behoefte aan heeft. 'Ik krijg deze vraag regelmatig en ik wil hem met jullie delen, ik ben wel benieuwd naar jullie antwoorden. Wat vinden jullie het zwaarste & het mooiste aan ouderschap?', sluit de actrice af. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.