• Veronica Inside

Rob Kemps in De Oranjewinter: ‘Nooit boos op jullie geweest’

Rob Kemps

Rob Kemps en de mannen van Vandaag Inside leken hard op weg om collega-vijanden te worden. Gelukkig komt Rob vandaag eindelijk tekst en uitleg geven in De Oranjewinter!

 

Veronica Superguide - Alie Sierkstra 

 

Vandaag Inside kreeg geen beelden van Chansons!!, omdat Rob Kemps eigenlijk geen zin had in scherp commentaar op het programma. Het incident zorgde ervoor dat René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen er weer een collega-vijand bijkregen in tv-land… Dat dachten we in ieder geval! Rob schoof gisteravond echter toch gewoon aan bij De Oranjewinter.

'Had een baaldagje'

Ik ben niet meer boos en ik ben nooit boos geweest”, zo stelt Rob aan het begin van De Oranjewinter. Hij legt uit hoe het ‘misverstand’ ontstaan is: “Ik had even een baaldagje. Dat kan gebeuren. (…) En toen kreeg ik een appje van: ‘We hebben Chansons!!-beelden gestuurd naar VI’. (...) En toen heb ik een fout gemaakt, want toen heb ik gezegd: ‘Nou, laten we dat nou niet doen, want ik heb daar geen zin in.’

Woest?

Volgens Rob ging het mis, toen René – die gelukkig weer beter is! – op tv vertelde dat Rob hen ‘woest’ zou hebben opgebeld. Dat is volgens Rob helemaal niet waar. Hij heeft de redactie niet gebeld: “Ik was met mijn oren aan het klapperen.” Wel wil Rob toegeven dat hij daarna wel een beetje boos werd op RTL Boulevard, waar het verhaal nog verder verdraaid werd.

De Oranjewinter zie je elke dag rond 22.00 uur op SBS6.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.