Rob Kamphues (59) verliefd op 29 jaar jonger fotomodel

Door Redactie
Rob Kamphues (59) verliefd op 29 jaar jonger fotomodel

Presentator Rob Kamphues (59) heeft zijn hart verloren aan het dertigjarige fotomodel Anna Arendshorst. Anderhalf jaar geleden ontmoetten ze elkaar in Monaco, maar het duurde nog een jaar voordat ze een relatie kregen. Aan Story vertelt Rob voor het eerst over zijn nieuwe liefde.

Rob Kamphues is weer gelukkig in de liefde. De Ziggo Formule 1-presentator is tot over zijn oren verliefd op het prachtige fotomodel Anna Arendshorst, de ex-vriendin van GTST-acteur Beau Schneider. ‘We kennen elkaar via de Formule 1,’ vertelt Rob aan Story. ‘In 2018 zag ik Anna voor het eerst op het stratencircuit van Monaco. Ik was direct onder de indruk en deed ontzettend mijn best om contact met haar te krijgen.’ Het was echter niet Robs bedoeling om Anna te versieren. ‘Ik wilde dat ze gastvrouw in het Formule 1-Café zou worden. Ze is prachtig om te zien en heeft ook nog echt verstand van deze autosport.’ Weer in Amsterdam besloten de twee af te spreken, maar de rol van gastvrouw heeft Anna nooit gespeeld. ‘We werden verliefd en sinds een half jaar hebben we een relatie.’ Aan de breuk met zijn vorige vriendin Caroline O’Breen, met wie hij sinds 2013 een relatie had, heeft Rob geen ruchtbaarheid gegeven. De twee hebben nooit samengewoond en begin dit jaar leken ze nog heel gelukkig. Rob heeft altijd om zijn woelige liefdesleven bekendgestaan.

Ex

In 2006 scheidde hij van zijn vrouw Petra, met wie hij zoons Bo (20) en Mees (16) kreeg. Na drie jaar was het de 23 jaar jongere zangeres en actrice Marlijn Weerdenburg op wie hij verliefd werd. Toen ze na een jaar uit elkaar gingen, zei Rob dat deze relatie een vlucht voor hem was geweest. Na een kortstondige affaire met Mona-Liza Machado in 2011 werd Rob vader van dochtertje Monica. Rob eiste een DNA-test en toen bleek dat hij de vader is, nam hij zijn verantwoordelijkheid. ‘Ik heb afgesproken niet over haar te praten, maar ze doet het heel goed en we hebben een goede band. Mijn zoons zien haar als hun jongere zusje.’ Rob hoopt dat zijn toekomst bij Anna, die veel in het buitenland werkt, ligt. ‘We zijn heel gelukkig samen en het leeftijdsverschil maakt ons niet uit. Aan samenwonen denken we nog niet. Maar we wonen niet ver van elkaar vandaan en zien elkaar wanneer we kunnen.’ Beeld: ANP

Bekijk de foto in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Rob Kamphues (59) verliefd op 29 jaar jonger fotomodel

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.