Rob Goossens: 'Voice-verhaal beschadigd door vage beschuldiging Ellen ten Damme'

Door Redactie
Rob Goossens: 'Voice-verhaal beschadigd door vage beschuldiging Ellen ten Damme'

Hoewel de meesten het sterk vinden dat Ellen ten Damme haar verhaal doet over haar ervaring met Ali B, is niet iedereen het hiermee eens. Rob Goossens vertelt bij RTL-Boulevard dat de zangeres het Voice-verhaal heeft beschadigd. 'Ze probeert de slachtoffers van The-Voice hiermee te steunen, maar door dit 'vage verhaal' komt Ali er beter uit', vertelt Goossens. 

Het is volgens Rob geen goede zet dat Ellen op deze manier haar verhaal in de media gooit. 'Ze heeft een vaag verhaal dat uiteindelijk toch tot Ali B te herleiden valt, omdat ze zijn naam ergens anders wel had genoemd. Bovendien vertelt ze niet wat er precies is gebeurd, maar geeft ze wel aanleiding aan de rapper om met een statement te komen. 

'Uiteindelijk komt Ali er beter uit'

De journalist denkt dat veel mensen het nu eens zijn met Ali. 'Ellen probeert de slachtoffers van The-Voice te steunen, maar uiteindelijk komt Ali er beter uit'. Volgens Goossens heeft Ten Damme het Voice-verhaal daarom beschadigd. 

Advocaat Ali B

De advocaat van Ali B herhaalt dat zijn cliënt zich niet schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag tegenover Ellen ten Damme. Advocaat Bart Swier stelt dat de rapper door de eerdere beschuldigingen 'publiek verdacht' is en daardoor 'kennelijk een gemakkelijk mikpunt' is.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

De zangeres sprak vrijdagavond in een aflevering van het NPO 2-programma De Geknipte Gast over 'eenzelfde ervaring' als slachtoffers van wangedrag bij The Voice of Holland. Hoewel Ten Damme de naam van Ali B niet noemt, zou ze het over de rapper hebben gehad. Ali B ontkende de 'vage beschuldiging' zaterdagmiddag in een verklaring op Instagram. Volgens hem was er sprake van een 'onschuldige flirt'.

Ali B ontkent beschuldiging

'Volgens Ali B is er niets voorgevallen tussen hem en Ellen ten Damme wat grensoverschrijdend was', herhaalt zijn advocaat, die ook zegt dat de rapper 'pijnlijk verrast' is door het verhaal. Swier vindt dat mensen die menen 'een terecht verwijt' te hebben zich niet in een talkshow, maar bij justitie moeten melden. 'Die doet daar dan onderzoek naar.

Bron: RTL Boulevard, ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.