Rob Geus twee keer bijna gegijzeld geweest: 'Dat waren heftige momenten'

Door Redactie
Rob Geus twee keer bijna gegijzeld geweest: 'Dat waren heftige momenten'

Rob Geus kent iedereen natuurlijk van De Smaakpolitie en momenteel doet hij hard zijn best om in de race te blijven bij Expeditie Robinson. Hoewel John de Bever het heeft geprobeerd, kreeg hij de lach niet van Geus z'n gezicht. Maar de presentator heeft behoorlijk angstige momenten gekend.

In zijn autobiografie De echte Geus vertelt Rob onder meer over alle dingen die hij heeft meegemaakt. Zo zou hij dingen in zijn hoofd hebben zitten die mensen niet van hem weten, zo verklaart Geus. 'Ik ben twee keer bijna gegijzeld geweest. Dat waren heftige momenten. Dat is in Spanje gebeurd en in Nederland.'

Smaakpolitie

Hij vroeg zich op dat moment wel af of hij niet te veel risico's nam voor zijn programma's, aangezien hij op die momenten in de problemen kwam. Toch betekent dat niet dat hij niet trots is op de Smaakpolitie, juist wel. Ook door de indruk die de show gemaakt heeft. 'Mensen zijn nog steeds op hun hoede. Dat is wel mooi, dat het blijft leven.'

Anekdotes

De autobiografie van Rob zijn verder vol staan met anekdotes uit zijn leven, maar ook zijn carrière op televisie. 'En ik onthul een aantal spraakmakende zaken', aldus Geus.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.