• Peter Jan Rens

Rob Geus beticht Peter Jan Rens van verwaarlozing dochtertje

Door Redactie
Rob Geus beticht Peter Jan Rens van verwaarlozing dochtertje

Rob Geus (50) deed in 2015 met zijn vrouw Suus mee aan het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Een beslissing waar Rob tot op de dag van vandaag spijt van heeft. Zeker omdat Rob en Suus werden gekoppeld aan Peter Jan Rens (71) en zijn toenmalige partner Virginia van Eck (28).

Waar Rob dagenlang met Virginia werd geconfronteerd, logeerde Suus bij Peter Jan. ‘Arme Suus, die zat dus met die oude Rens opgescheept,’ vertelt Rob in zijn boek De Echte Geus. De eerste nacht zonder Suus kon Rob de slaap niet vatten. ‘Ik wilde zó graag weten hoe Suus het had, hoopte voor haar dat het allemaal meeviel. We mochten natuurlijk geen contact hebben, maar ik kon het niet laten om haar toch een berichtje te sturen. Van haar antwoord was ik compleet in shock. Ze stuurde namelijk terug dat ze onder een dekentje vol ondefinieerbare vlekken lag. Ook de rest van het huis was te goor voor woorden. De kinderkamer lag vol vieze luiers, er zat schimmel op het toilet en het leek erop alsof geen pan in huis ooit een beetje afwasmiddel had gezien. Suus maakte zich grote zorgen over het kleine kindje dat in deze gore omgeving moest leven. En zij niet alleen, de crew had onderling ook hun zorgen uitgesproken, hoorde ik later. Hoe kun je met zo’n oude vent in zo’n vies huis leven? Dat je jezelf dit aandoet oké, maar ook je kind erin meetrekt: ongelofelijk!’

Verlaten

Volgens Rob was Virginia destijds al van plan Peter Jan te verlaten. Toch trouwde ze in 2017 met hem op Tenerife. ‘Vlak voor het afscheid liet Virginia blijken dat ze niet van plan was om nog lang bij die oude Rens te blijven. Dit alles zei ze terwijl onze zenders nog gewoon aanstonden. Ik dacht: zo, dit zijn stevige uitspraken en verbaasde me erover dat ze hier zo open over was terwijl alles gewoon werd opgenomen,’ schrijft Rob in zijn boek.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.