• Liefde

Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde? Manager doet uitspraak

Door Redactie
Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde? Manager doet uitspraak

Is Rico Verhoeven (31) weer gelukkig in de liefde of niet? Een ander weekblad beweert van wel, maar de manager van de kickbokser spreekt deze geruchten nu tegen.

Volgens Weekend zou Rico een relatie hebben met influencer Naomy van Beem. Daar klopt niks van, zo laat zijn manager weten aan Nu.nl. 'Rico heeft geen relatie en is daar op dit moment ook helemaal niet mee bezig.'

Gaby Blaaser

Ook zou de kickbokser 'maanden, misschien wel een jaar een affaire hebben gehad met Gaby'. 'Rond het voorjaar van 2018 begon er iets tussen de twee op te bloeien', aldus een insider eerder. 'In oktober zat de relatie van Rico en Jacky in zwaar weer en Gaby was daar de hoofd­oorzaak van. Rond diezelfde tijd is de relatie van Gaby met haar toenmalige vriend Quinten ook even overgegaan, dat was niet voor niks.'

Jammer

Rico liet zich eerder al uit over alle geruchten in Jinek. 'Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer.' Zeker omdat zijn kinderen misschien ook het een en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

Bron: Nu.nl, Weekend | Beeld: Peter Smulders

Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde? Manager doet uitspraak

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.