• Liefde

Rico Verhoeven reageert op geruchten overspel en trio met tweeling

Door Redactie
Rico Verhoeven surpriseparty

Sinds de breuk met Jacky Duchenne wemelt het van de overspel-geruchten rondom Rico Verhoeven. Een tweeling, bekend van het programma Ex on the Beach, claimt dat de kickbokser een trio met hen wilde terwijl hij nog een relatie had. Rico reageert op het gerucht.

Realityster Esmee Ipema deed afgelopen weekend uit de doeken dat Rico graag een trio met een tweeling wilde hebben. Ze beweert dat hij langskwam bij de Subway - de oude werkplek van Esmee - om zijn Snapchat te geven. 'Hij wilde namelijk graag een trio met een tweeling en had het hele plan over een hotel al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel en zei dat hij op de parkeerplaats zou wachten. Wij moesten daar geld van hem aannemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen,' schrijft ze in een Instagrambericht dat inmiddels verwijderd is. Esmee claimt dat ze dit nooit eerder heeft verteld, omdat hij destijds nog een relatie had met Jacky. 

'Totaal niet waar'

Rico heeft lucht gekregen van het gerucht. 'Het verhaal is totaal niet waar,' zegt hij in Shownieuws. De kickbokser zegt de tweeling niet eens te kennen. Hij is ondertussen wel klaar met alle geruchten. 'Ik word echt moe om elke keer op roddels te moeten reageren. Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet elke keer. Daar is geen handboek voor. Ik negeer het gewoon. Vermoeiend!'

Relatiebreuk

Jacky en Rico, die samen drie kinderen hebben, maakten in februari 2020 bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. 'De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie', schreef hij destijds op Instagram. 'Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij', vindt het stel. 'We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.