• Het Perfecte Plaatje

Rick Brandsteder en Eloise van Oranje: dít zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is nog maar net over, of er worden alweer nieuwe kandidaten aangekondigd. Dit keer voor de tweede reeks van Het Perfecte Plaatje Op Reis' dat juist altijd in het voorjaar uitgezonden wordt door RTL. 

Het Perfecte Plaatje deelnemers

Vorig jaar werd deze editie van het fotografie-programma voor het eerst uitgezonden. Toen vertrok een groep naar het zuidelijke Argentinië. Over een paar maanden kunnen we een nieuw seizoen verwachten van Het Perfecte Plaatje Op Reis, dit keer in Zuid-Afrika. Maar wie gaan de strijd aan?

Deelnemers Het Perfecte Plaatje

AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed, zanger Rob DeKay en YouTuber Wildebras zijn van de partij en gaan hun best doen om de winst mee naar huis te nemen. Maar ook de presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet vliegen mee naar Zuid-Afrika. Zangeres Numidia el Morabet is ook te zien in het nieuwe seizoen dat zelfs een klein koninklijk tintje heeft dit jaar. Niemand minder dan Eloise van Oranje pakt namelijk ook haar camera erbij en gaat als 'gravinfluencer' waarschijnlijk mooie plaatjes schieten. 

Rick Brandsteder in Zuid-Afrika 

Dan missen we nog één kandidaat. En dat is Rick Brandsteder. Dat uitgerekend hij meedoet aan een programma dat plaatsvindt in Zuid-Afrika is vrij opvallend te noemen. De presentator vertrok eind november naar het land zich daar op te laten nemen in een afkickkliniek. ‘Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt. Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij weer tot het gaatje. Daar had hij genoeg van. Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht. Rick zit daar nu een week en zal er 28 dagen blijven', vertelde moeder Yvonne liefdevol aan Story

Begin januari keerde Rick weer terug naar Nederland, waar hij werd gespot door Story-fotograaf Edwin Smulders. Het gaat weer goed met de presentator! En daarom keert Rick nu voor een veel leuker avontuur terug naar Zuid-Afrika. 

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!