Richard Groenendijk gaat onder het mes

Richard Groenendijk gaat onder het mes

Richard Groenendijk ondergaat woensdag een ooglidcorrectie. De cabaretier is naar eigen zeggen helemaal klaar met de 'Franse draperie gordijnen' die op zijn wimpers hangen.

'Ik krijg er smetvlekken van. Het is echt erg', vertelt Richard in een filmpje op Instagram. 'Ik krijg er koppijn van dus ik ga morgen naar de kliniek en ik ga het eraf laten halen.'

Doodeng

Helemaal gerust is Richard er overigens niet op. 'Ik vind dat natuurlijk allemaal weer doodeng. Want dat moet met een spuit en een gedoe. Maar dat kan mij niets schelen. Het schijnt binnen tien minuten, een kwartiertje klaar te zijn', spreekt hij zichzelf moed in.

Last van

'U vindt daar natuurlijk van alles van maar het kan mij niets schelen want ik heb er echt last van', gaat Richard verder. 'Ik hoef er niet jonger uit te zien maar als een of andere treurige oude boze hagedis vind ik ook niet echt een succes. Dus als u het niet erg vindt, ik laat morgen de hechtingen zien.'

Richard Groenendijk gaat onder het mes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders