Ria Valk opnieuw geconfronteerd met huidkanker

Door Redactie
Ria Valk opnieuw geconfronteerd met huidkanker

Ria Valk is onlangs opnieuw geconfronteerd met huidkanker. Na de ontdekking in mei moest ze een aantal optredens annuleren, maar in een interview vertelt ze dat inmiddels alle leed achter de rug is nu de aandoening onder haar oog is weggesneden.

'Ziek zijn is een te groot woord. Vervelend en naar, dat voelde ik me wel. Ik had namelijk niet verwacht dat het plekje onder mijn linkeroog dat af en toe ontstoken was en na het loskrabben een korstje werd, huidkanker zou zijn', vertelt de 78-jarige zangeres.

Niet optreden

Ze wilde een aantal weken niet optreden. 'Als ik me rot voel kan ik geen vrolijke liedjes zingen als Rocking Billy, Leo en De liefde van de man gaat door de maag. Dan gaat ook de telefoon eruit en wil ik liever even niemand anders meer zien.'

2013

In 2013 had Ria Valk ook te maken met huidkanker, toen heeft een arts in Spanje een kwaadaardig plekje bij haar neus weggesneden. Volgens de zangeres waren de plekjes het gevolg van een zonbeschadiging, omdat ze zich vroeger nooit insmeerde met zonnebrandcrème.

Ria Valk opnieuw geconfronteerd met huidkanker

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Telegraaf | Beeld: Peter Smulders