Revalidatie voor Imca Marina na pijnlijke val: 'Het blijkt veel erger dan gedacht'

Door Redactie
Revalidatie voor Imca Marina na pijnlijke val: 'Het blijkt veel erger dan gedacht'

Een behoorlijke tegenslag voor Imca Marina (79) zo net voor de kerst. De zangeres maakte eerder al een flinke smak van de trap, maar de schade blijkt veel erger dan gedacht.

Dat laat Imca weten in gesprek met De Telegraaf. Een van haar ruggenwervels blijkt namelijk verschoven te zijn nadat ze lelijk ten val kwam. De vloer was namelijk erg glad door een pan vet. Marina vreesde voor een hersenschudding, maar ging toch niet naar de dokter. Nu 'blijkt het veel erger' dan ze dacht.

Verga van de pijn

Imca legt uit: 'Omdat ik zo lang gewacht heb met naar de dokter te gaan, heeft zich rondom die verschoven wervel vocht opgehoopt waardoor ik nu verga van de pijn. Stom, hè?' De zangeres zal nu moeten revalideren en tien keer per dag oefeningen moeten doen opgelegd door een fysiotherapeut. 'Dat moet, samen met pijnbestrijders, de ellende uiteindelijk doen verhelpen', aldus Marina.

Kerst

Toch is het een flinke domper op de aankomende feestdagen. Imca kan namelijk niet naar haar zijn Flors en zijn gezin op Ameland om kerst te vieren. Gelukkig zit ze niet helemaal alleen: ze zal de dagen doorbrengen met haar vriendin Ria, die ze haar grote redder noemt.

Bron: Boulevard, de Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.