Rens Kroes leert voor haarzelf op te komen

Rens Kroes naïef

Rens Kroes ervaart momenteel een transformatie. Het zusje van Doutzen is iets 'te open' en leert nu voor haarzelf op te komen.

"Is het mogelijk om 100% puur en open te zijn in deze wereld?", vraagt de foodblogger haarzelf af bij de foto die ze op Instagram heeft geplaatst. "Ik ervaar momenteel een transformatie. Ik leer om meer voor mezelf op te komen, want volgens mijn mentale coach ben ik iets te 'open'. Het probleem is dat ik niet alleen open en ontvankelijk ben voor positieve energie, ik ben net zo open voor het negatieve (ook al probeer ik er geen verbinding mee te maken), omdat helaas niet iedereen goede bedoelingen heeft."

Naïef

"Bovendien helpt het niet dat ik als een beetje naïef (Fries plattelandsvrouwtje) in de grote, slechte zakenwereld kan overkomen. Ik merk dat ik van tijd tot tijd wordt rondgeslingerd en dat mensen misbruik van me maken. Ik vind het leuk om te denken dat het hun probleem is, maar toch is er een zekere mate van verantwoordelijkheid die ik ook zelf moet nemen", aldus Rens.

Balans

Momenteel zit Renske hier midden in. "Ik wil geen spelletjes spelen, maar ik raak nog steeds gewond. Ben ik mijn grenzen overschreden? Hoe vind ik een balans? Is het mogelijk om open te blijven, terwijl je tegelijkertijd een beetje een muur om jezelf heen bouwt?", vraagt ze haar volgers.

Rens Kroes leert voor haarzelf op te komen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders