René le Blanc verliest schoonmoeder: 'Dit hadden wij niet afgesproken'

Door Redactie
René le Blanc verliest schoonmoeder: 'Dit hadden wij niet afgesproken'

René le Blanc rouwt om het verlies van een dierbare. De moeder van zijn vriendin Jolanda is overleden. Dat maakt de Ik Geloof in Mij-ster bekend via Instagram.

De zanger deelt een foto van zijn schoonmoeder Joke. 'Dit hadden wij niet afgesproken,' schrijft hij bij de foto. 'Rust zacht lieve Joke.' René laat weten dat hij het erg fijn vond om haar schoonzoon te mogen zijn. Op zijn Instagram Stories post hij een foto van een brandend kaarsje, ter nagedachtenis aan zijn overleden schoonmoeder.

Trouwplannen

René is inmiddels al elf jaar samen met Jolanda. Steeds vaker rijst de vraag of de twee plannen hebben om te gaan trouwen. ‘In het begin van onze relatie heb ik Jolanda ten huwelijk gevraagd. Hoewel het niet echt heel serieus was, bedoelde ik er wel mee te zeggen dat ik voor altijd bij haar wil blijven. Overigens zei ze toen ‘nee’ tegen me. De laatste tijd hebben we het er opnieuw over of we wel of niet gaan trouwen. Aan de ene kant is het natuurlijk heel leuk om zo’n dag samen te beleven. Maar we vinden het beiden als stel niet nodig om een boterbriefje te halen.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.