• De Frogers

René Froger wil zijn Natasja nooit meer kwijt

Door Redactie
René Froger wil zijn Natasja nooit meer kwijt

René en Natasja Froger beloofden elkaar dertig jaar geleden eeuwige trouw, al bleek dát makkelijker gezegd dan gedaan. Ze gingen beiden vreemd, waardoor een scheiding dreigde. Maar de crisis werd bezworen, en daar is René nog altijd dankbaar voor.

In 1991 trouwde hij met Natasja. Groot was de vreugde toen zoon Maxim werd geboren. Maar na de komst van Didier ging het mis. ‘Net nadat mijn jongste zoon was geboren, zaten we in een flinke crisis,’ vertelde René ooit aan Story. ‘Als artiest ben je een beetje een verwend kind. Je verwacht dat het kopje thee altijd klaarstaat als je thuiskomt. En opeens was ik niet meer nummer één.’ René en Natasja gingen apart wonen. Een scheiding leek onafwendbaar, maar dát wilde René niet. ‘Op een dag zat ik alleen in dat mooie huis met geld, maar mijn vrouw en kinderen waren weg. Dan kom je tot bezinning en leer je snel wat het belangrijkste is in je leven.’ 

Avondje op stap

Nadat Natasja eerder dit jaar al onthulde dat ze beiden ‘honderd jaar geleden’ zijn vreemd-gegaan, vertelde René aan Story dat ze elkaar toen ‘even waren kwijtgeraakt’ door werk en de kinderen. Over het overspel meldde René: ‘Laat ik het zo zeggen: we zijn allebei weleens een avondje op stap geweest. Dan breng ik het netjes.’ Door de time-out kwamen ze alleen maar nader tot elkaar. ‘Ik wil niet pretenderen dat vreemdgaan je relatie redt. Maar als ik eerlijk ben: wij moesten wel wakker geschud worden,’ aldus René, die Natasja koestert. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.