René Froger krijgt prachtige herinnering aan overleden Dominic Grant

René Froger krijgt prachtige herinnering aan overleden Dominic Grant

In november kwam het trieste nieuws naar buiten dat zanger Dominic Grant was overleden. Goede vriend René Froger had het daar enorm moeilijk mee en bracht op Instagram een prachtig eerbetoon. Ook sprak hij op de uitvaart van Dominic. Nu heeft hij een emotioneel cadeau gekregen waardoor hij zijn vriend altijd bij zich heeft. 

Op Instagram deelt René een prachtig kunstwerk waarop zijn beste vriend Dominic Grant is afgebeeld. 

Kunstwerk

'Lieve vrienden , ik kan nog steeds niet geloven dat mijn vriendje Dominic Grant er niet meer is,' begint hij zijn bericht. En juist daarom kreeg René een mooi aandenken. 'Gisteren mocht ik ook namens Julie Forsyth een prachtig kunststuk in ontvangst nemen van de geweldige kunstenaar Jack Liemburg.' Het schilderij is een kleurig geheel waarbij Dominic en Julie - als het duo Grant & Forsyth - in het midden staan afgebeeld.

Prachtige herinneringen 

De zanger laat weten er enorm blij mee te zijn. 'Het neemt de pijn niet weg, maar brengt prachtige herinneringen bij mij naar boven aan een man waarvan ik veel hield. Dank je Jack. Prachtig gemaakt.' De zanger besluit het kunstwerk in zijn eigen kantoor te hangen: 'Ik hang ‘m in kantoor zodat ik 'm elke dag zie,' aldus de zanger.

De tekst gaat verder onder de foto

Treurig nieuws 

Op 20 november 2020 kwam het nieuws naar buiten dat de zanger van het bekende zangduo Grant & Forsyth plotseling was overleden. Zijn vrouw Julie Forsyth verklaarde destijds: 'Met groot verdriet moet ik mededelen dat ik mijn lieve Dominic op woensdag 18 november plotseling heb verloren aan een abdominaal aorta aneurysma (...) Hij was een geweldige echtgenoot, vader, broer en kersverse opa. Mijn hart is gebroken.'

Guys 'n' Dolls

Oorspronkelijk waren Dominic en Julie beiden onderdeel van de popgroep Guys 'n' Dolls. Toen deze groep uit elkaar ging in 1985, besloten de twee samen verder te gaan. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

René Froger krijgt prachtige herinnering aan overleden Dominic Grant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.