René Froger is 6 kilo afgevallen in een week tijd

Door Redactie
René Froger is 6 kilo afgevallen in een week tijd

René Froger is de strijd tegen de kilo's al een aantal keer aangegaan, om ook weer in oude gewoontes te vervallen. Maar dit keer is hij – met hulp van zijn dochter Natascha – vastbesloten om het vol te houden. De eerste resultaten zijn al geboekt. 

De zanger doet nu een week aan 'sportvasten', met als voornamelijk doel om 'vreselijk fit' te worden. Hiervoor volgt hij een speciaal dieet en moet hij elke dag een half uur sporten. Zijn coach in dit traject is niemand minder dan dochter Natascha, die werkzaam is als gewichtsconsulent. 

Switch gemaakt

René is nu acht dagen bezig met sportvasten, en het resultaat mag er zijn. '6 kilo minder en tien centimeter minder buikomvang', aldus een trotse René. 'Maar het allerbelangrijkste: Ik voel me fantastisch.' De zanger is volgens zijn dochter enorm gemotiveerd. 'Hij heeft de switch gemaakt!!', laat Natascha weten op Instagram.

René Froger is 6 kilo afgevallen in een week tijd

Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.