• Liefde
  • De Frogers

René Froger doet een boekje open over vreemdgaan: 'Moest wakker geschud worden'

Door Redactie
René Froger doet een boekje open over vreemdgaan: 'Moest wakker geschud worden'

Recent klapte Natasja Froger al uit de school over het feit dat zowel René als zijzelf 'honderd jaar geleden' vreemdgegaan is. Nu doet de zanger openhartig zijn verhaal. 

In een gesprek met Vriendin vertelt René meer over deze turbulente periode. 

Vreemdgaan

Hoewel de twee nog altijd verliefd op elkaar zijn, heeft het stel ook minder leuke tijden gekend. Zo biecht René op dat hij en Natasja elkaar in de jaren negentig 'even kwijtgeraakt' zijn. 'Onze prioriteiten lagen op een ander vlak. Ik kan er een lang verhaal van maken, maar het komt erop neer dat ík vooral met mijn werk bezig was en Natas meer met de kinderen. Dat liep niet zo lekker', vertelt de zanger. 'Laat ik het zo zeggen: we zijn allebei weleens een avondje op stap geweest. Dan breng ik het netjes.'

Liefde

Toch kwam het stel, na deze time-out, weer bij elkaar. 'Later kom je erachter dat je elkaar vreselijk nodig hebt en mist. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt: wacht even, ik heb een gezin. Waar ben ik nou mee bezig?', legt René uit. 'Ik wil niet pretenderen dat vreemdgaan je relatie redt', vervolgt de zanger. 'Maar als ik eerlijk ben: wij moesten wel wakker geschud worden. En als je iemand in een crisis niet mist, is het ook duidelijk.' Hij sluit af met: 'Liefde is een werkwoord. Misschien cliché, maar ontzettend waar.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dat een huwelijk zowel pieken als dalen kent, blijkt ook maar weer uit de relatie tussen René (61) en zijn vrouw Natasja Froger (57). Eerder was Natasja al openhartig over hun huwelijkscrisis. Ook onthulde zij dat ze beiden 'honderd jaar geleden' zijn vreemdgegaan. Nu doet ook René een boekje open over deze periode in een openhartig interview met 'Vriendin'.