• Liefde
  • Ellemieke Vermolen

'Relatie Sergio Herman en nieuwe liefde geen lang leven beschoren’

Door Redactie
'Relatie Sergio Herman en nieuwe liefde geen lang leven beschoren’

Sergio Herman heeft er geen gras over laten groeien. Vier maanden na de scheiding van Ellemieke Vermolen verloor hij zijn hart aan het Belgische ex-topmodel Chanel, met wie hij inmiddels samenwoont. In hun Vlaamse woonplaats De Panne wordt echter gevreesd dat de romance geen lang leven beschoren is. Waarom niet?

Sergio Herman (51) is volledig in de ban van zijn nieuwe liefde, de beeldschone Vlaamse Chanel Joppart (30). Hoewel zijn scheiding van Ellemieke Vermolen pas begin dit jaar bekend werd, is het in België een publiek geheim dat Sergio en Chanel al geruime tijd samenwonen. De twee werden door Story als eerste gesignaleerd op het Spaanse eiland Ibiza.

Gevoelens

Omstanders zagen hoe Sergio geen enkele moeite deed om zijn gevoelens voor Chanel te verbergen. Hij overlaadde haar met kusjes en knuffels en gaf haar een uitgebreide voetmassage. Maar ook terug in Chanels Belgische woonplaats De Panne bleef het stel niet onopgemerkt. Er werden foto’s gemaakt waarop te zien was hoe gezellig Sergio het had met zijn nieuwe vriendin en haar ouders. Zij was ook degene die naast Sergio in de auto zat, toen hij midden in de nacht met te veel drank op door de politie werd aangehouden. Daarbij had hij zich niet aan de avondklok gehouden. Hij verklaarde op weg te zijn naar het huis van de dame die op de passagiersstoel zat.

Samenwonen

Hoewel Sergio en Chanel al een tijdje samenwonen, wordt er in België getwijfeld of hun geluk een lang leven is beschoren. En dat zou alles te maken hebben met Chanels drang naar zelfstandigheid. Insiders zeggen dat ze uit een hardwerkende familie komt en dat ze altijd in haar eigen onderhoud heeft voorzien. Ze vertrok als 20-jarige naar Milaan voor een modellencarrière. ‘Daar heeft ze een tijdlang veel geld mee verdiend,’ aldus een insider tegen Dag Allemaal. ‘Maar de echte top heeft ze nooit bereikt.’ Wat dat betreft overstijgt Sergio’s ex-vrouw Ellemieke haar. Ellemieke was ooit internationaal topmodel voor onder andere O’Neill.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 24 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.