Relatie oud-presentatrice Dyanne Beekman na zestien jaar uit

De relatie van Dyanne Beekman is na zestien jaar uitgegaan. De voormalig presentatrice van onder andere Looking Good schrijft op Instagram over een 'nachtkaars die is uitgegaan'.

Dyanne Beekman

Op Instagram plaatst Dyanne een foto van haar en haar moeder: 'Mijn mama zou vandaag 75 kaarsjes hebben mogen uitblazen…. En in plaats daarvan is het nieuws vandaag, dat mijn relatie als een nachtkaars is uitgegaan!'. 

Strijd verloren

Beekman spreekt van een verloren strijd. Maar lijkt wel dankbaar te zijn voor alles wat de relatie haar bracht. 'Tja deze strijd hebben we niet kunnen winnen…. We moeten loslaten….. Incasseren en weer doorgaan, al klinkt dat makkelijker dan het is. Zal voor altijd houden van de herinneringen en het prachtige cadeau wat ik heb mogen ontvangen…' Met dat prachtige cadeau doelt ze hoogstwaarschijnlijk op haar 13-jarige zoon Christian. 

De tekst gaat verder onder de post.   

Zestien jaar lange relatie

Zestien jaar lang had Dyanne een relatie met Frans Berge, voormalig topman van winkelketen C&A. Beekman sluit haar bericht af met een songtekst van James Blunt en laat daarmee merken nog steeds bevriend te zijn met haar ex. 'Goodbye my lover goodbye my friend you’ve been the one for me! And I still hold your hand in mine…'

Bron: RTL Boulevard, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.