'Relatie Madonna en 25-jarige danser is serieus'

Door Redactie
'Relatie Madonna en 25-jarige danser is serieus'

Het is dik aan tussen Madonna en haar achtergronddanser Ahlamalik Williams. De vader van Ahlamalik bevestigt aan TMZ de geruchten dat de twee een setje zijn en vertelt daarnaast dat de relatie serieus is.

Al maanden wordt gefluisterd dat de 61-jarige zangeres samen is met de 25-jarige danser. Volgens Ahlamaliks vader Drue zijn de twee al ruim een jaar samen en is er sprake van liefde. Hij heeft zijn schoondochter zelfs al meerdere keren gezien. Ook zou Madonna hem hebben verteld dat ze van zijn zoon houdt en graag voor hem wil zorgen. "Liefde kent geen leeftijd", aldus Drue, die eraan toevoegt dat zijn zoon "la vida loca" (gek leven) leeft. "Ik ben heel erg blij voor hem."

Timor Steffens

De Queen of Pop was eerder twee keer getrouwd. Zo stapte ze in 1985 in het huwelijksbootje met acteur Sean Penn en gaf ze in 2000 haar jawoord aan filmmaker Guy Ritchie. Daarna werd ze aan verschillende mannen gelinkt, onder wie de Nederlandse danser en choreograaf Timor Steffens.

Beeld en tekst: ANP

'Relatie Madonna en 25-jarige danser is serieus'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.