• Andy & Melisa

Realityserie Andy & Melisa keert terug op tv

Door Redactie
Realityserie Andy & Melisa keert terug op tv

De realityserie over oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn gezin keert terug op televisie. Op 26 augustus zendt SBS6 de eerste aflevering van een nieuw seizoen uit, bevestigt een woordvoerder van Talpa na berichtgeving hierover van Shownieuws.

In de nieuwe reeks worden Van der Meijde en zijn ex-vrouw Melisa Schaufeli, met wie hij nog steeds samenleeft, gevolgd tijdens een avontuur in Spanje waar ze een huis hebben gekocht. De twee willen het pand omtoveren tot een bed and breakfast.

Nieuw seizoen

Van der Meijde maakte vorig jaar zelf al nieuwe afleveringen van de serie, uitgezonden op zijn populaire YouTube-kanaal. Daarop is ook de serie Bij Andy in de Auto te vinden, waarin bekende voetballers en artiesten bij hem instappen voor een interview. De eerdere series van Andy & Melisa waren zowel bij SBS6 als via RTL te zien.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.