• Hazes

Realityserie André inderdaad voorbij, maar: 'We zijn voortdurend met André in contact over kansen'

Door Redactie
Realityserie André inderdaad voorbij, maar: 'We zijn voortdurend met André in contact over kansen'

André Hazes zet een punt achter zijn realityserie. De show Ik haal alles uit het leven, dat drie seizoenen lang te zien was op SBS6, krijgt voorlopig geen vervolg. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa.

De woordvoerder laat weten dat er momenteel geen concrete plannen zijn voor een volgend seizoen. 'Maar we zijn voortdurend met André in contact over kansen en mogelijkheden. Dus we sluiten daarin niets uit.'

De Pfaffs

'Na drie seizoenen vind ik het wel genoeg', zegt André in een dubbelinterview in het Belgische Dag Allemaal met Sam Gooris, de schoonzoon van Jean Marie Pfaff. Gooris verscheen in de realitysoap De Pfaff's, dat elf jaar lang het leven van de familie volgde. André zit samen met hem in de jury van de Belgische The Voice Senior.

Zoontje beschermen

In het interview zegt André dat hij klaar is met de camera's in huis. 'En Monique en ik willen André ook beschermen, dus houden we hem nu meer uit de media.' Zo is het zoontje van André ook al niet meer naast hem te zien in reclames van een energiemaatschappij. In de laatste reclames vervult een acteur, een blond jongetje van dezelfde leeftijd, deze rol.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.