• Liefde

Raymond van Barneveld en zijn Julia gaan trouwen!

Door Redactie
Raymond van Barneveld en zijn Julia gaan trouwen!

Raymond van Barneveld (54) stapt opnieuw in het huwelijksbootje. Hij heeft zijn vriendin Julia Evans ten huwelijk gevraagd in het romantische Parijs. 'Ze zei JA!'

De darter is op één knie gegaan tijdens een weekend weg in de Franse hoofdstad, vlak voor de Eiffeltoren. Na een paar hints maakt hij het blijde nieuws vandaag bekend. 'Ik heb Julia dit weekend ten huwelijk gevraagd in Parijs en ze heeft ja gezegd. Ik ben heel blij, ik hou zo veel van jou', schrijft Raymond bij een foto van het aanzoek.

Geen kinderen

De eventuele komst van kinderen noemt hij wel 'onbespreekbaar'. 'Het zou toch raar zijn dat ik mijn kinderen, die zelf al kinderen hebben, moet vertellen dat ze er zelf ook nog een broertje of zusje bij krijgen. Gelukkig staat Julia er hetzelfde in: ze heeft geen kinderwens. We zijn gelukkig.'

Gezin

Van Barneveld kreeg twee dochters met zijn ex Silvia, die al een zoon had uit een eerdere relatie. Hij heeft daarnaast vier kleinkinderen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.