Rapper Snelle toegevoegd als coach van 'The Voice Kids'

Rapper Snelle toegevoegd als coach van 'The Voice Kids'

De groep coaches van 'The Voice Kids' is compleet. Zaterdag bevestigt RTL dat Snelle is toegevoegd aan het panel coaches van het tiende seizoen van de zangwedstrijd voor kinderen.

Rapper Snelle

De 24-jarige Snelle gaat in de rode, ronddraaiende stoelen plaatsnemen naast Ali B, Miss Montreal en Ilse DeLange. Van laatstgenoemde werd eerder al bekend dat zij de plek van Marco Borsato overneemt. Snelle zelf vervangt Anouk, die in seizoen acht en negen coach was.

Senioren eerst

Voordat de kinderen mogen gaan zingen is het eerst de beurt aan ouderen in The Voice Senior. Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Frans Bauer zijn de coaches in het programma dat na de zomer weer wordt uitgezonden op RTL 4. Ook hier keert Marco Borsato niet terug. Wie hem vervangt wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bijzondere finale

Dax won in juni de de finale van 'The Voice Kids'. De negende reeks was vanwege de coronacrisis anders dan normaal. Zo was er, behalve de familie van de finalisten, geen publiek aanwezig en waren de optredens van tevoren al opgenomen. Ook Anouk besloot niet naar de studio te komen, maar zij was wel via videoverbinding aanwezig.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blij ei. @linda_meiden

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is een verjaardag die Dax nooit meer zal vergeten ? #thevoicekids

Een bericht gedeeld door The Voice Kids (@thevoicekidsnl) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Rapper Snelle toegevoegd als coach van 'The Voice Kids'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.