Ranomi Kromowidjojo is opgelucht dat WIDM erop zit

Ranomi Kromowidjojo is naar eigen zeggen opgelucht dat WIDM eindelijk afgelopen is. 

Wie Is De Mol?

Ranomi Kromowidjojo (32) is blij dat het programma Wie is de Mol? weer is afgelopen. De voormalig topzwemster is vooral opgelucht dat alles niet meer geheim is en dat ze gewoon alles kan zeggen, zegt ze tegen het ANP.

'Het was fantastisch'

De olympisch zwemster verloor het 23e seizoen en vindt het erg jammer dat het programma erop zit. 'Het was fantastisch en ik heb een mega leuke tijd meegemaakt. Dus het is jammer dat het nu klaar is. Maar deze groep kandidaten ga ik nog vaker zien. Het is niet een definitief einde'.

Advies voor kandidaten

Kromowidjojo heeft verder nog een advies voor de kandidaten die aan het volgende seizoen van het programma meedoen. 'Je moet vooral weten wat het spel inhoudt. En altijd je oren en ogen openhouden. Maar zelfs dan kun je nog fouten maken.'

Uitslag WIDM

Bij de ontknoping van Wie is de Mol? werd zaterdagavond vanuit de tuin van Paleis Soestdijk bekend dat presentator Jurre Geluk dit seizoen de Mol was. Journalist Daniël Verlaan ging er met de winst vandoor: een geldbedrag van ruim 11.000 euro.

Kijkcijfers

Ondanks alle vernieuwingen en spectaculaire wendingen bleven de reguliere kijkcijfers dit jaar wat achter op de afgelopen jaren. Gevraagd naar een mogelijke oorzaak hiervoor, kwam presentator Rick van de Westelaken uit bij corona. 'Corona heeft de afgelopen drie jaar de kijkcijfers enorm beïnvloed. Mensen konden nergens naartoe, er was geen alternatief, niet buiten de tv om tenminste. Je kunt er onder normale omstandigheden niet van uitgaan dat het dan hetzelfde blijft. Ik vind de kijkcijfers dan ook heel erg binnen de verwachting. Ik ben blij dat er weer zoveel mensen gekeken hebben.'

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!