• Liefde

Rafael van der Vaart over scheiden van Sylvie Meis: 'Dieptepunt uit mijn leven'

Door Redactie
Rafael van der Vaart over scheiden van Sylvie Meis: 'Dieptepunt uit mijn leven'

Rafael van der Vaart is inmiddels meer dan vier jaar gelukkig met Estavana Polman, maar de ex-voetballer was dat ook ooit met Sylvie Meis.

In 2013 gingen de twee uit elkaar na een huwelijk van acht jaar.

Huilen

Iets wat Van der Vaart beschouwt als het dieptepunt uit zijn leven. 'Ik vertrok uit Hamburg en Damián bleef bij Sylvie. Daardoor kon ik bijna nooit naar zijn voetbalwedstrijden kijken. Toen ik bij Betis Sevilla speelde, kwam hij vrijdagnacht bij mij aan in Spanje en namen we op zondag huilend weer afscheid van elkaar', aldus Van der Vaart in het magazine Helden.

Een meisje

Van der Vaart heeft door de scheiding ook veel van de voetbalwedstrijden van zoon Damián moeten missen. Toen zijn huidige vriendin Estava zwanger raakte van een meisje kon hij daarom zijn geluk niet op.

Broer en zus

'Ik wilde niet dat ik wel bij mijn ene zoon langs de lijn kon kijken en niet bij mijn andere. Op de een of andere manier dacht ik dat dit tussen een broer en zus misschien beter geaccepteerd zou worden dan tussen broers. Toen de verloskundige zei dat het een meisje zou worden, was ik zo blij. Ik heb Damián ook meteen gebeld: je krijgt een zusje!'

Bron: Helden Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.