• Hazes

Rachel Hazes wéér onder vuur: 'Geef het goede voorbeeld'

Door Redactie
Rachel Hazes wéér onder vuur: 'Geef het goede voorbeeld'

Rachel Hazes lijkt maling te hebben aan de coronamaatregelen. De brunette deelt keer op keer foto's waarop ze geen anderhalve meter afstand houdt van anderen. Veel volgers zijn het zat.

Rachel at dit weekend in Goud, het restaurant van haar goede vriend Herman den Blijker. Als bewijs deelt ze een foto met de kok. Het ziet er gezellig uit. Iets té, als het aan Rachels volgers ligt. De foto heeft veel ophef veroorzaakt. De twee houden zich overduidelijk niet aan de anderhalve meter afstand-regel. 

'Blijkbaar heb je schijt aan corona'

'Jullie bekende Nederlanders horen het goede voorbeeld te geven door anderhalve meter afstand te houden,' reageert een Instagramvolger. De volger krijgt veel bijval. 'Alweer uit eten met meerdere mensen uit een ander gezin. Blijkbaar heb je schijt aan corona en dus ook de mensen in de zorg. En de restauranthouders ook blijkbaar. En dan ook alles posten alsof het normaal is,' schrijft een andere fan. 

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Rachel onder vuur ligt om een iets té gezellige foto. Begin deze maand zat ze aan tafel met onder meer haar zus en neef Djarno Hofland. De afstand tussen de tafelgenoten was echter ver te zoeken.

Beeld: Peter Smulders 

Rachel Hazes wéér onder vuur: 'Geef het goede voorbeeld'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.