• Hazes

Rachel Hazes staat stil bij overlijden André Hazes: 'Ik mis je nog elke dag en dat doet pijn'

Door Redactie
Rachel Hazes staat stil bij overlijden André Hazes: 'Ik mis je nog elke dag en dat doet pijn'

Het is vandaag een verdrietige dag voor Rachel Hazes. Achttien jaar geleden overleed haar grote liefde André Hazes op 53-jarige leeftijd. Op Instagram deelt Rachel in een gedicht hoe erg ze haar Dré mist. 

'Ik mis jouw stem, jouw lieve lach', Begint het gedichtje van Rachel. Ik mis jouw alles, nog elke dag. Ik mis het simpele, zoals een kus, jouw blik, het even samen zijn en al dat missen, doet nog altijd pijn.' Het loslaten van haar man staat nog altijd in Rachels geheugen gegrift. Ondanks dat het grote verlies enige tijd geleden is, blijft André haar grote liefde. 'Onvoorwaardelijk bestaat echt, want Dré je bent en blijft mijn grote liefde', schrijft Rachel afrondend. 

Veranderd? 

Haar man is nog altijd dichtbij Rachel. 'Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder. Blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje.' Ze vraagt zich dan ook af, hoe hij er nu met 71 jaar had uitgezien. 

Levenslessen

Wat niet veranderd zou zijn, is haar liefde voor André. 'Één ding weet ik zeker, ook nu had ik nog net zoveel van jou gehouden als hoeveel ik dat toen deed.' Nu ze zelf ouder wordt, denkt ze steeds vaker terug aan hun gesprekken van vroeger. 'Bijna wekelijks zeggen Jeanine en ik tegen elkaar; nee hij was niet egoïstisch, hij was gewoon heel slim en wilde jou behoeden voor wat hij toen zelf al wist.' Ze vervolgt: 'Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken. Dankbaar schat ben ik voor jouw levenslessen. Toen begreep ik ze niet maar nu des ter meer.'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.