• Hazes

Rachel Hazes over breuk André en Monique: 'Sta te allen tijde achter mijn kinderen'

Door Redactie
Rachel Hazes over breuk André en Monique: 'Sta te allen tijde achter mijn kinderen'

Het is geen geheim dat Rachel Hazes (51) niet goed door één deur kon met haar voormalig schoondochter. Toch laat ze nog niet heel veel los over de breuk tussen haar zoon André (27) en Monique (43).

'Uiteraard sta ik te allen tijde achter mijn kinderen', wil Rachel wel kwijt aan RTL Boulevard. 'In voor- en tegenspoed en in goede en slechte tijden. Het geluk van mijn kinderen gaat boven alles.'

Geen spijt

Hoewel de band met haar zoon is hersteld, heeft ze geen spijt van haar bemoeienis met zijn relatie met Monique. ‘Ik heb gedaan wat ik als moeder moest doen', verklaarde Rachel eerder aan Story. 'Ik snap dat hij als 20-jarige verliefd werd op Monique. Ze ziet er goed uit. Maar de wereld lag zo aan zijn voeten.'

Andere verwachtingen

Story bracht het nieuws naar buiten dat André en Monique niet langer samen zijn, maar de zanger liet eerder vandaag ook weten wáárom het niet bleek te werken.  Ze hebben hun relatie beëindigd omdat ze volgens de zanger andere verwachtingen hadden over hoe ze hun beide levens wilden inrichten. Dat laat het management van André weten aan het ANP. 

Betere versie

Volgens Monique heeft de zanger ervoor gekozen bij hun gezin weg te gaan. André geeft aan 'dat hij de afgelopen periode hard heeft gewerkt om een betere versie van zichzelf te worden en daarbij veel heeft geleerd en als mens is gegroeid'.

Werkt niet

'We hebben een hele hoop meegemaakt de afgelopen jaren en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier', zegt André in een verklaring. 'Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.' Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen; André is daar inmiddels al vertrokken.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.