• Hazes

Rachel Hazes ontzettend dankbaar voor gezinsuitbreiding: 'Kan je niet vertellen hoe blij wij met je zijn'

Door Redactie
Rachel Hazes ontzettend dankbaar voor gezinsuitbreiding: 'Kan je niet vertellen hoe blij wij met je zijn'

Rachel Hazes (51) is helemaal in de wolken met haar nieuwste uitbreiding binnen de familie. De weduwe heeft sinds vorige week een hondje opgenomen in haar huis, omdat de oorspronkelijke eigenaars achteraf spijt kregen van hun aankoop.

'Lieve Artchy, ik kan je niet vertellen hoe blij wij met je zijn en jou ook een heel mooi, liefdevol leven gaan geven. #kleineboef #dankbaar?❤️', laat Rachel daarom maar nogmaals weten op Instagram.

Tekst gaat verder onder de post.

Schoondochter

Schoondochter Sarah van Soelen laat hartjes achter onder de post en ook zij heeft al kennis kunnen maken met het beestje. Ze is namelijk samen met vriendlief André in Barcelona momenteel.

Hondje

Een paar dames die naast het zonnebedje van Hazes lagen besloten genoeg te hebben van het hondje dat ze pas hadden gekocht. Gelukkig was daar 'tante ras' daar die meteen besloot het hondje over te nemen. 'We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje', liet de moeder van André vorige week weten in haar post. Op de foto's zien we Rachel blij poseren met een piepklein zwart hondje. 'Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van. Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken', aldus Rachel, die 'mensen soms echt niet begrijpt.' Uit de hashtags blijkt dat Hazes gezegend is met het kleine diertje en dat de viervoeter 'bij tante ras' mag komen.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.