• Hazes

Rachel Hazes hangt de held uit op vakantie

Door Redactie
Rachel Hazes hangt de held uit op vakantie

Rachel Hazes heeft de held uitgehangen op vakantie. Een paar dames die naast het zonnebedje van Hazes lagen besloten genoeg te hebben van het hondje dat ze pas hadden gekocht. Gelukkig was daar 'tante ras' daar die meteen besloot het hondje over te nemen. 

'We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje', begint de moeder van André haar post. Op de foto's zien we Rachel blij poseren met een piepklein zwart hondje. 'Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van. Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken', zegt Rachel, die 'mensen soms echt niet begrijpt.' Uit de hashtags blijkt dat Hazes gezegend is met het kleine diertje en dat de viervoeter 'bij tante ras' mag komen.

De tekst gaat verder onder de post.

Woedende schoondochters

Niet alleen Rachel is verbaasd over de acties van de meiden, ook geliefde ex-schoondochter Bridget Maasland is woedend. Mensen zijn niet goed, het is geen pond suiker ?', laat ze boos weten. Ook huidige schoondochter Sarah laat van zich horen: 'Er bestaan echt vreselijke mensen!! Zo zielig voor dat lieve hondje, gelukkig nu bij het beste baasje ever!! ♥️♥️'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.