• Hazes
  • Liefde

Rachel Hazes dolblij met Sarah in de familie: 'Geweldig om te zien hoe gelukkig jullie zijn'

Door Redactie
Rachel Hazes dolblij met Sarah in de familie: 'Geweldig om te zien hoe gelukkig jullie zijn'

Dat André Hazes (27) gaat samenwonen met zijn vriendin Sarah van Soelen (25) maakt ook Rachel Hazes (51) dolgelukkig. De weduwe heeft een goede band met haar kersverse schoondochter, en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.

Met André's ex Monique Westenberg kon Rachel niet bepaald door een deur. Sarah kan wel op Rachels goedkeuring rekenen. Op sociale media reageert Rachel regelmatig op de berichten van haar schoondochter. Dit weekend deelde de influencer een post over haar nieuwe huis waarin ze gaat samenwonen met de zanger. 'Gister de badkamers en toilet uitgezocht bij Dutch Performante, zooo blij!! Wat een begin van een droomhuis', schrijft ze. 

Reactie

Rachel is er als de kippen bij en reageert: 'Geloof me Saar, jullie huis gaat zo mooi.' Ook vindt ze het 'geweldig' om te zien hoe gelukkig het stel is. 'Hou van jullie', sluit Rachel af.

Blije schoonmoeder

André heeft ditmaal dus een vrouw naar zijn moeders hart gescoord, zo blijkt. Ook met Bridget kon Rachel het dus ook goed vinden; zelfs na de breuk tussen haar en André hielden de twee contact. Dat Rachel de moeder van haar kleinzoon, Monique Westenberg (43), echter tien keer niks vond, is nooit een geheim geweest. Na de schokkende showbizzbreuk half maart bleek dan ook dat Monique op weinig sympathie van haar schoonmoeder kon rekenen. Een week later sneerde ze zelfs openlijk naar Monique. Drie weken nadat André Monique verliet, biechtte hij op tóch meer dan vrienden te zijn met Sarah.

Heel gelukkig samen

Aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelde Rachel eerder al: ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’ De warmte die Rachel voelt voor haar schoondochter lijkt wederzijds, want de twee hebben elkaar al meermaals ontmoet. De eerste keer was een paar weken terug, bij Rachel thuis in Mijdrecht.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.