• Hazes

Rachel Hazes brengt eerbetoon aan André zónder kinderen: 'Meer moet je daar niet achter zoeken'

Door Redactie
Rachel Hazes brengt eerbetoon aan André zónder kinderen: 'Meer moet je daar niet achter zoeken'

De band tussen Rachel Hazes (50) en André (27) mag dan misschien hersteld zijn, met Roxeanne (28) loopt het contact bepaald niet soepel. Haar kinderen treden niet op tijdens Een Rondje Hazes, een eerbetoon ter ere van de 70ste verjaardag van de zanger. Toch heeft ze daar een goede reden voor.

Wie we wel gaan zien tijdens het digitale evenement morgenavond? Onder meer Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Peter Beense en Berget Lewis. Ook Tino Martin, Martijn Fischer en Willeke Alberti zullen nog nummers van de zanger vertolken. 

Behoefte

Rachel verklaart aan Het Laatste Nieuws: 'Bij elke editie van Holland Zingt Hazes blijkt altijd weer hoe zijn muziek over alle generaties heen kan verbroederen, verenigen, troosten en voor samenhorigheid kan zorgen. Daar is nu meer dan ooit behoefte aan.' Daarom wilde Hazes dit jubileum tóch door laten gaan, ook al is het dan digitaal. 

Geen André en Roxeanne

André en Roxeanne zijn de grote afwezigen in de line-up voor dit concert. En dat is bewust, zo verklaart Rachel en heeft alles te maken met het repertoire. 'Rox en Dré eren hun vader op hun gekende manier altijd tijdens Holland Zingt Hazes. Deze keer blijven we wat uit dat vaarwater en kozen we voor een andere line-up. Meer moet je daar niet achter zoeken.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.