Quinty Trustfull overladen met complimenten voor bikinifoto

Door Redactie
Quinty Trustfull overladen met complimenten voor bikinifoto

Zondag mocht Quinty Trustfull alweer 48 kaarsjes uitblazen. Haar verjaardag vierde ze in Atlanta, waar het in deze periode van het jaar prima vertoeven is. De ‘Koffietijd’-presentatrice deelt dan ook een foto in bikini, die een lading complimenten oplevert.

Op de foto is te zien hoe Quinty duidelijk geniet van de zon en deels in het zwembad zit. “No caption needed”, schrijft ze erbij. Het zonnige plaatje zorgt voor een hoop jaloezie bij haar volgers. “Oh wat heerlijk! Stuur alsjeblieft wat warmte deze kant op, want hier is het koud”, luidt een van de vele reacties. Iemand anders schrijft: “Heerlijk zo in het zonnetje. Alles beter dan hier met de regen.”

Niet normaal

Niet alleen gaat het in de reacties over hoe fijn die zon is, maar ook wordt veelvuldig benoemt hoe goed Quinty eruitziet. “Beauty!”, reageert actrice Marlijn Weerdenburg. Een fan schrijft: “Niet normaal, wat een lijf!”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Quinty Trustfull overladen met complimenten voor bikinifoto

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.