• Liefde

Promenade-ster Eva Crutzen zwanger van eerste kindje

Door Redactie
Promenade-ster Eva Crutzen zwanger van eerste kindje

Een dag na de lockdown-aankondiging heeft Eva Crutzen toch nog leuk nieuws. De cabaretier en Promenade-ster is in verwachting van haar eerste kindje, maakt ze bekend op Instagram.

'JA even wat vrolijk nieuws na die lockdown ellende,' schrijft de brunette bij een hilarische bewerkte foto. 'OMG ER KOMT EEN KIND. We vinden onszelf eindelijk aimabel en tof genoeg om onszelf te gaan kopieëren. En dat dat dan ook nog lukt ja nou ja dat is natuurlijk hashtag MEGA.' 

Ochtendmisselijkheid

Eva heeft gedurende 18 weken enorm veel last gehad van ochtendmisselijkheid. 'Maar goed, #hetishetallemaalwaard althans daar gaan we wel van uit. Nou dat dus. LEUK HEH.' De cabaretier geeft toe dat ze het 'doodeng' vindt en er slapeloze nachten door heeft, maar dat ze vooral enorm blij en gelukkig is. 

Samenwerken

Vader van het kindje is Josèff Iping, die werkt als programmamaker bij de VPRO. Zo maakte hij Tims ^ Tent en Nicolaas op oorlogspad. Maar Eva en Josèff werken ook nauw samen. Hij is de regisseur en redacteur van Eva's driedelige comedy Opslaan Als.

Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.