Presentator profiteert van woningnood: Humberto Tan blijkt huisjesmelker

Blij met dit maandelijkse extraatje zal Humberto zeker zijn, met het uitlekken van zijn verhuuractiviteiten wellicht iets minder.

Humberto tan
© Brunopress

Hetzelfde geldt voor zijn ex Ineke Geenen, de moeder van zijn drie kinderen. Het stel besloot onlangs uit elkaar te gaan, maar bezit samen meerdere panden. Na de breuk woont Ineke (vooralsnog) in de voormalige gezinsvilla in Amstelveen, die naar schatting zo’n drie miljoen euro waard is

Verhuisd

Humberto is verhuisd naar het luxe appartement in Amsterdam, dat de twee eerder voor 387.010 euro kochten. Vier jaar geleden kochten ze ook een appartement in De Pijp voor 515.000 euro. Dat pand is inmiddels ongeveer 20.000 euro in waarde gestegen – een schijntje naar Humberto-begrippen – maar de presentator casht er nu al flink op los. Het appartement van 61 vierkante meter blijkt per half februari namelijk te worden verhuurd voor maar liefst 2100 euro per maand!

Verhuur

Over de geëxplodeerde energieprijzen hoeft Humberto zich geen zorgen te maken: de verhuur is exclusief gas, water en licht. Blij met dit maandelijkse extraatje zal Humberto zeker zijn, met het uitlekken van zijn verhuuractiviteiten wellicht iets minder.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.