Premier Rutte laat zich interviewen door goede vriend en presentator Jort Kelder

Door Redactie
Premier Rutte laat zich interviewen door goede vriend en presentator Jort Kelder

Premier Rutte laat zich op 13 februari interviewen door goede vriend en presentator Jort Kelder. Dat gebeurt in het AVROTROS-radioprogramma Dr Kelder en Co. Normaliter worden daarin politieke beslissingen en maatregelen besproken, maar deze keer luisteren de premier en Kelder samen historische politieke fragmenten terug.

Aan de hand daarvan wordt het coronajaar doorgelopen. Van Torentjes-toespraken tot omvallende ministers en blunders. 'Het wordt een interview zonder hysterie van de besmettingscijfers, hijgerige ic-artsen of de journalistieke fascinatie met de waan van de dag', luidt de omschrijving van de aflevering. Het moet een ontspannen gesprek worden dat een kijkje geeft in de vriendschap van Rutte en Kelder.

Pandemie

In het gesprek wordt gepraat over hoe het is om premier te zijn tijdens een pandemie, met wie Rutte een historische verbondenheid voelt en wat de premier denkt wanneer hij door een leeg Den Haag loopt. Het programma wordt zaterdag 13 februari van 13.00 tot 14.00 uur live uitgezonden vanuit VondelCS op Radio 1.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.