• GTST

Prachtig: GTST-ster Anouk Maas zingt sterren van de hemel

Door Redactie
Prachtig: GTST-ster Anouk Maas zingt sterren van de hemel

Dat Anouk Maas (33) een steengoede actrice is, heeft ze bewezen met haar rol in ‘GTST’. Maar wist je dat de actrice in meerdere musicals gespeeld heeft en dan ook een dijk van een stem heeft?

Vlak voor de bloedstollende zomercliffhanger nam Anouk, Zoë Xander in de dagelijkse serie, na ruim twee jaar afscheid van GTST. Ze verruilde de soap voor het toneel, waar ze in oktober start met de productie Mijn man begrijpt me niet. Dit doet ze samen met niemand minder dan Victoria Koblenko en Tanja Jess.

Stil in mij

Op Instagram blikt Anouk terug op een eerdere keer dat ze op het podium stond. “Het is al een tijdje geleden dat ik om 11 uur ’s ochtends koffieconcerten zong in de theaters”, begint de duizendpoot bij een video. “Deze opname en meer nummers vond ik laatst en dacht: ik deel dit met jullie! Hier zing ik het nummer dat veel voor mij heeft betekend en nog steeds veel betekent. Stil in mij van Van Dik Hout.”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Prachtig: GTST-ster Anouk Maas zingt sterren van de hemel

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.