Ploeggenoot Wesley is playboy en relschopper: Yolanthe is gewaarschuwd!

Door Redactie
Ploeggenoot Wesley is playboy en relschopper: Yolanthe is gewaarschuwd!

Het mondaine Nice is de nieuwe standplaats van Wesley en Yolanthe Sneijder. Terwijl Yolanthe vorige week op huizenjacht ging, trainde haar man al mee bij zijn nieuwe club OGC Nice. Met zijn transfer naar de Franse club wordt Wesley herenigd met oud-ploeggenoot Mario Balotelli. Deze enfant terrible staat bekend om zijn turbulente liefdesleven. Moet Yolanthe oppassen voor de invloed van Wesley’s flamboyante teamgenoot? 

Mario Balotelli

Hoewel een Amerikaans avontuur hoog op hun verlanglijstje stond, lijkt de Côte d’Azur het perfecte alternatief voor het glamourstel Wesley en Yolanthe Sneijder. Zuid-Frankrijk ligt op een steenworp afstand van Nederland, zeker in vergelijking met Istanbul. Ook het Spaanse eiland Ibiza, waar ze hun restaurant XaXa runnen, is makkelijk aan te vliegen. Blikvanger van Wesley’s nieuwe club 
OGC Nice is topspits en enfant terrible 
Mario Balotelli, een oude bekende van 
Wesley. De twee speelden eerder samen bij Internazionale. Niet vreemd dus dat de twee topvoetballers direct aan elkaar werden gelinkt.

Allesbehalve vies van schandaal

De vraag is of Yolanthe wel zo blij moet zijn met de invloed van deze roemruchte kemphaan, die allesbehalve vies is van een schandaaltje. Weliswaar heeft Wesley zelf ook de nodige relletjes op zijn naam staan: ruzie om de rekening van zijn sprookjeshuwelijk, bonje met een aannemer over de renovatie van hun villa op Ibiza, akkefietjes met de mannen van Voetbal International... Maar dat valt allemaal in het niet bij de opschudding die de Italiaanse bad boy Mario veroorzaakt. Hij mag dan een begenadigd voetballer zijn, Mario kan op én rondom het veld nogal losgeslagen gedrag vertonen. Zo stak hij ooit vuurwerk af in zijn eigen badkamer, waardoor de boel in de hens vloog. Ook gooide hij vanaf de eerste verdieping van een flat dartpijlen naar de jeugdspelers van Manchester City, ‘uit verveling’. Regelmatig krijgt hij het met zijn trainers aan de stok. ‘Balotelli heeft maar één hersencel, zo onmogelijk is hij om mee te werken,’ zei José Mourinho, zijn oud-trainer bij Inter. 

Pikant

De enige vrouw die Mario tijdelijk wist te temmen, is het rondborstige Belgische model Fanny Neguesha. Zij was zes maanden met hem verloofd, maar uiteindelijk ging het alsnog mis... De laatste tijd leek het even stil op het liefdesfront, maar schijn bedriegt. Mario zou zijn pijlen nu weer hebben gericht op pornoster Katja Krasavice, die zichzelf omschrijft als ‘een plastic meisje met een echt hart’. Zij plaatste op Instagram onlangs privéberichten van Mario, die zo pikant waren dat ze vakkundig werden geblurd. Zelf beweerde Mario eerder in de media dat er een verkeerd beeld van hem werd geschetst: ‘Ja, ik houd van mooie vrouwen. Maar dat lijkt me normaal.’ Wesley zal zich daar ongetwijfeld bij aansluiten, maar in tegenstelling tot zijn ploeggenoot, houdt hij het bij zijn eigen beeldschone Yolanthe! 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders