• Liefde
  • Familie de Mol

Pikante bekentenis: Linda de Mol zelf ook niet altijd monogaam geweest

Door Redactie
Pikante bekentenis: Linda de Mol zelf ook niet altijd monogaam geweest

Een scheiding en twee langdurige relaties waarin ze door haar partner (meermaals) werd bedrogen. Op liefdesgebied heeft Linda de Mol (57) heel wat voor haar kiezen gehad. Al bekent ze dat ze zelf ook niet altijd even trouw is geweest. 

Terwijl haar ex Jeroen Rietbergen (50) in een Amerikaanse kliniek zit om zich te laten behandelen voor zijn seksverslaving, doet Linda de Mol verwoede pogingen haar gebroken hart te laten helen. Al zal dat de nodige tijd vergen, want het is op zijn zachtst gezegd niet niks wat de presentatrice moet verwerken. Nadat Jeroen opbiechtte zich veelvuldig schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag én een ex-kandidate van The Voice of Holland aangifte tegen hem deed wegens aanranding, staat Linda’s wereld compleet op zijn kop. En dat, terwijl ze dacht bij Jeroen ware liefde te hebben gevonden. Een liefde die tot in de eeuwigheid zou duren. Het was immers Jeroen die haar in 2007 kort na de breuk met Sander Vahle, de vader van haar kinderen Julian (24) en Noa (22), een troostende schouder bood. Want óók toen was Linda’s hart flink gebroken. Sander bleek haar namelijk te hebben bedrogen met buurvrouw Heleen Hofstee. ‘Ik heb mezelf met een noodvaart op een ander gestort om de pijn te dempen. Het is een godswonder dat de relatie tussen Jeroen en mij goed heeft uitgepakt. Die begon namelijk op een manier van: nou, dit gaat ’m niet worden,’ vertelde Linda in de podcast Roels Sofasessies van Roel van Velzen. 

Vreemdgaan

Jeroen bleek echter niet louter een pleister te zijn voor haar liefdeswond, want jarenlang was Linda dolgelukkig met hem. Zelfs toen ze er ruimschoots voordat de hele beerput openging achter kwam dat hij ontrouw was geweest, gaf ze hem na een relatiepauze een tweede kans. Ze weet immers uit eigen ervaring dat het, zeker in het showbizzwereldje waar de verleidingen continu op de loer liggen, kán gebeuren dat je partner een keer de mist ingaat. In het boek Zelfportret (waarin eerdere interviews uit HP/De Tijd zijn opgenomen) bekent Linda namelijk dat ze zelf ook niet altijd monogaam is geweest. ‘Ik ben het niet altijd geweest. Ik vind verliefd zijn erg leuk, dus dat was altijd verleidelijk.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.