• Peter Jan Rens

Peter Jan Rens is weer vader geworden van een dochter en ze heet...

Door Redactie
Peter Jan Rens is weer vader geworden van een dochter en ze heet...

Peter Jan Rens is weer vader geworden. Virginia, de vrouw van de 66-jarige voormalig presentator, is woensdagnacht bevallen van een meisje. De twee hebben hun tweede kindje Djanina Virginia Rens genoemd, zo meldt Peter Jan op Facebook.

Djanina Virginia Rens

"Wij zijn ontzettend blij want ons gezin heeft er weer een klein meisje bij. Vannacht is Djanina Virginia Rens gekomen dit vervult onze dromen. Vandaag zijn we blij maar moe want het was een heel gedoe", schrijft Peter Jan haast traditiegetrouw in een rijmpje. Eerdere nieuwtjes over zijn gezinsuitbreiding maakte Peter Jan ook al dichtend bekend.

Virginia

Hoe het met Virginia gaat, vertelt Peter Jan niet. Zijn echtgenote lag de afgelopen weken uit voorzorg in het ziekenhuis omdat het kindje mogelijk te vroeg ter wereld zou komen. Het stel kreeg in de zomer van 2014 samen dochter Djelisa. De 24-jarige Virginia heeft daarnaast nog een zoon uit een eerdere relatie. Ook Peter Jan heeft een kind uit een eerdere relatie, een dochter van 37.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders(ANP)