• Familie Gillis

Peter Gillis reageert op nieuwe details zware mishandeling

Door Redactie
Peter Gillis reageert op nieuwe details zware mishandeling

Peter Gillis betreurt het dat de verdenkingen tegen hem in een mishandelingszaak vrijdag naar buiten zijn gebracht. Dat laat een woordvoerder van de familie weten aan het ANP. Volgens het OM heeft hij zijn vriendin, Nicol Kremers, in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen, aan haar oor getrokken en aan haar armen en haren getrokken.

De 60-jarige ster, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, ontkende in eerste instantie de geruchten dat hij zijn partner zou hebben mishandeld. 'Onzin' en 'niet waar', zeiden hij en zijn partner daarover. Toen vorige week bleek dat Gillis voor de rechter moest verschijnen, gaven ze toe dat er inderdaad iets was gebeurd. Via hun advocaat Ton van den Biezenbos benadrukten ze dat Kremers geen aangifte heeft gedaan. Wel heeft ze een belastende verklaring afgelegd, zei de officier van justitie vrijdag.

'Visie van het Openbaar Ministerie'

De vakantieparkenhouder ziet hetgeen dat vandaag naar buiten is gebracht slechts als 'de visie van het Openbaar Ministerie', laat zijn woordvoerder weten. 'Wij wachten verder totdat Nicol haar verklaring heeft gegeven bij de rechter-commissaris', zegt de zegsman. 'Nicol heeft aangegeven dat ze begin september beschikbaar is om haar verhaal te doen. Momenteel zijn ze op vakantie.'

Mishandeling

De mishandeling zou hebben plaatsgevonden op 29 mei in Gillis' vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.