• Familie Gillis

Peter Gillis niet bang voor verklaring Nicol over mishandeling: 'Ik kruip niet weg, ik ben overal'

Door Redactie
Peter Gillis niet bang voor verklaring Nicol over mishandeling: 'Ik kruip niet weg, ik ben overal'

Peter Gillis ziet de verklaring van zijn vriendin Nicol over een vermeende mishandeling met vertrouwen tegemoet.

Dat zei de ondernemer en Massa is Kassa-ster dinsdag in RTL Boulevard. Ook beklemtoonde Gillis dat hij en zijn vriendin nog steeds samen zijn.

Verklaring Nicol

'Nicol moet eerst nog gehoord worden door de rechter-commissaris', zei Gillis voor de camera van Boulevard. 'Dat moet ze zelf doen. Ik weet niet wat ze gaat verklaren, maar ik zie het met vertrouwen tegemoet.' De ondernemer gelooft dat hij en Nicol een 'sterke relatie' hebben. 'Ik kruip niet weg, ik ben overal. En we zijn nog samen.'

Mishandeling

Volgens het OM zou Gillis zijn vriendin, Nicol Kremers, in haar rug en neus hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd, in haar borsten hebben geknepen en aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden op 29 mei in Gillis' vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

Gang van zaken

Eerder liet Nicol al weten nog 'wel een keer met een verhaal naar buiten te komen'. Ook liet ze in dat interview met Panorama verslaggever Andries Jelle de Jong weten dat de zaak - inderdaad - nog loopt en er samen met advocaten mee bezig is. 'Ik wil er niets over zeggen. Dat is het eigenlijk'. Verder zegt ze nog dat ze het proces niet wil schaden.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.