• Familie Gillis

Peter Gillis met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis: 'Dit is een wake up call'

Door Redactie
Peter Gillis met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis: 'Dit is een wake up call'

Peter Gillis kreeg gisteren de schrik van zijn leven. De Massa is Kassa-ster werd namelijk met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De multimiljonair werd onwel en bleek een hartslag van 30 te hebben. In een gesprek laat hij weten dat hij zich nog steeds niet helemaal goed voelt. 

Aan het Eindhovens Dagblad doet Gillis nu zijn verhaal. 

Onwel

Gistermiddag werd Peter ineens niet goed, waardoor zijn zoon Mark 112 belde. Iets waar de multimiljonair, naar eigen zeggen, niks meer van meegekregen heeft. 'Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte, maar de hersenscan was goed. Het bleek dat mijn suiker te hoog was', vertelt hij. 'Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed.'

Wake up call 

Omdat zijn bloedwaarden goed waren, mocht Peter laat op de avond weer naar huis. Toch zit de schrik er goed in bij de Massa Is Kassa-ster. 'Dit is een wake up call. Ik zal nu toch echt iets aan mijn gewicht moeten doen, dus ik ga weer naar Dick (zijn afslankcoach, red.). Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer terug', aldus Gillis. 

Bron: AD | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.