Peter Gillis kondigt datum nieuw seizoen Massa is Kassa aan

Het aantal mensen dat afhaakt bij de avonturen van de familie Gillis in Massa is Kassa neemt steeds meer toe, maar Talpa gaat er toch nog een seizoen mee door. Op Instagram deelde Peter de datum dat ze weer in volle glorie zijn te aanschouwen.

Door Redactie
Peter Gillis
© Brunopress

Niet alleen het aantal kijkers neemt af, ook de omvang van de familie slinkt. Begin dit jaar werd bekend dat Peter en zijn Nicolleke uit elkaar zijn. Iets later bleek dat de kijker kennelijk al een poosje in de maling genomen wordt en de split al langere tijd geleden heeft plaatsgevonden. Maar toch blijft Talpa achter de realityfamilie van de vakantieparkenbaas staan.

Vaste klant bij de rechtbank

Zelfs terwijl de problemen in het leven van Peter niet alleen een persoonlijke aard hebben. Er is bijna geen rechtbank in het zuiden van land die Peter niet van binnen heeft gezien de laatste paar jaar. Gedoe om vergunningen van z'n parkenGedoe met arbeidsmigranten. En dan is er natuurlijk nog het gedoe met z'n tegenwoordige ex Nicol, die hij mishandeld zou hebben. Maar wat er ook gebeurt, Talpa blijft 'm trouw.

Nieuw seizoen

Op Instagram kondigde Peter zondag aan dat ze nu volop aan het filmen zijn voor het nieuwe seizoen, waar Nicol dus amper tot niet in te zien zal zijn. Dat wordt alweer het tiende seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Tot nu toe hebben we in de serie niks kunnen zien van de mishandelingszaak en andere problemen die het leven van Peter teisteren. Maar om het niet totaal bizarre serie te maken, zullen ze toch wel iéts moeten zeggen over de split met Nicol. We gaan het in elk geval zien vanaf 23 mei.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Olivier van Kuyen

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!