Peter Gillis in gesprek met Talpa: 'Mooi bedrijf'

Peter Gillis kan de laatste tijd vooral op kritiek rekenen, maar bij Talpa is hij nog van harte welkom. De vakantieparkenbaron plaatst namelijk op Instagram nog een vrolijke selfie bij de ingang van het mediabedrijf.

Door Redactie
Peter Gillis

De realityster krijgt de laatste tijd veel kritiek te verduren. Zo wordt hij nog steeds verdacht van mishandeling van Nicol, krijgt hij geen vergunningen meer voor zijn vakantieparken en zijn kijkers steeds minder blij met zijn gedrag in de serie Familie Gillis: Massa is Kassa. Zo waren fans niet te spreken over zijn 'koloniale' houding tijdens de laatste aflevering van de realityserie. 

Nieuw seizoen Massa is Kassa

Talpa lijkt hun wandelende pr-probleem echter vergevingsgezind. Zo was Peter deze week nog gezellig op de koffie bij het mediabedrijf en hint hij op Instagram op een nieuw seizoen van kijkcijferhit Massa is Kassa. 'Net een leuke meeting gehad bij Talpa Network. Mooi bedrijf wel... Kende da? Uiteraard ook gesproken over Familie Gillis: Massa is Kassa. De kijkcijfers zijn nog steeds erg goed...Hatseflats!!'

De tekst gaat verder onder de Insta-post.

Reactie Talpa

Het is dus nog maar de vraag of John de Mol zich iets aantrekt van de aanhoudende kritiek. Vooralsnog lijkt er geen einde te komen aan de serie, die afgelopen week bijna 700.000 kijkers trok. Veronica Superguide heeft contact gezocht met Talpa Network en Peter Gillis voor een reactie. Helaas waren beide partijen niet bereikbaar voor commentaar.  

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Merel van Baal

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!