Peter Gillis huurt adviseur in die seksaanval op Mark Rutte beraamde

Door Redactie
Peter Gillis huurt adviseur in die seksaanval op Mark Rutte beraamde

Vanwege aanhoudende negatieve berichtgeving over de zware mishandeling waarvan Peter Gillis (60) beschuldigd wordt, heeft de realityster een reputatie-adviseur ingehuurd. Pikant: de raadgever speelde een rol bij een bizarre ‘seksaanval’ op premier Mark Rutte!

Het is geen fijne zomer voor tv-persoonlijkheid Peter Gillis, bekend van Familie Gillis: Massa is Kassa! op SBS6. Het zal niemand zijn ontgaan dat Peter ervan wordt beschuldigd zijn vriendin Nicol Kremers te hebben mishandeld. In eerste instantie werd dat door zowel Peter als Nicol ontkend. De twee plaatsten zelfs een fel tegenstatement op Instagram, maar hun ontkenningen ontploften niet veel later in hun eigen gezicht. Tijdens de eerste rechtszaak in Den Bosch, die op 12 augustus plaatsvond, meldde het Openbaar Ministerie (OM) namelijk dat Peter zijn vriendin in de nacht van zondag 29 mei in haar rug en neus zou hebben gebeten. Ook zou Peter zijn ‘Nicolletje’ tegen de muur hebben geduwd, kneep hij ongewenst in haar borsten en werd zij door hem aan haar oor, armen en haren getrokken.

Anti-Mark Rutte-campagne

Vanwege de aanhoudende negatieve berichtgeving over Peter heeft de realityster maatregelen getroffen: hij laat zich bijstaan door reputatiemanager Martin van Putten, die zelf ook niet bepaald onbesproken is. Toen Martin vorig jaar een rol vervulde binnen het CDA was hij mede-initiatiefnemer van een anonieme anti-Mark Rutte-campagne. Volgens NRC meldde Martin zich vorig jaar samen met multimiljonair en CDA-fondsenwerver Hans van der Wind op de werkkamer van Toeslagenschandaal-terriër Pieter Omtzigt. ‘Volgens Omtzigt deden de twee, met zijn medewerker als getuige, suggesties voor een ‘operatie Black Hand’ – niet-traceerbare aanvallen op de persoon Rutte, zelfs op diens ‘seksualiteit’. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story.  Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.