• Familie Gillis
  • De Meilandjes

Peter Gillis deelt sneer uit aan de Meilandjes: 'Wij hoeven het niet voor de centen te doen'

Door Redactie
Peter Gillis deelt sneer uit aan de Meilandjes: 'Wij hoeven het niet voor de centen te doen'

Het programma Familie Gillis:Massa is Kassa, waar Peter Gillis en zijn Nicol samen in te zien zijn, is razend populair op SBS6. Toch is er nog een programma dat het op de zender goed doet en dat is met de familie Meiland. Hoewel Peter geen concurrentie voelt met de Meilandjes, deelt hij wel een flinke sneer uit.

Zo laat de Massa is Kassa-ster in een gesprek met De Telegraaf weten waarom hij denkt dat zijn programma zo goed loopt. 

Concurrentie

'Als je naar ons kijkt hoef je niet na te denken. Dat is gewoon lekker plat, zoals wij zijn', zegt Peter. Ook laat hij weten dat hij zichzelf liever niet wil vergelijken met de Meilandjes. 'Kijk, wij hoeven het ook niet voor de centen te doen. Als ik morgen zeg 'ik stop', dan stop ik. Martien doet het ook voor de commerce, en daar hoeven wij het gelukkig niet voor te doen.'

Sneer

Toch weerhoudt het Gillis niet om een sneer uit te delen. 'Wij blijven gewoon ons eigen, wij gaan geen toneelspelen', zegt de realityster. Ook wordt er aan hem gevraagd of hij met zijn familie, net zoals de Meilandjes, de bijstand ingaat. 'Wij zijn gewoon zoals we zijn en als wij een flesje wijn drinken, drinken we hem. Ik heb mensen in de bijstand echt nog nooit wijn zien drinken en zij zitten ’s middags al aan de wijn. Ik zie er niks in', aldus Peter. 

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.