• Liefde

Pauline Wingelaar openhartig over kinderwens: 'We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen'

Door Redactie
Pauline Wingelaar openhartig over kinderwens: 'We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen'

Op 30 september beviel Pauline Wingelaar (35) veel te vroeg van dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. In een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders vertelt ze nu openhartig over haar kinderwens.

Zo laat Pauline in het programma weten dat ze twijfels heeft over een vierde kindje. 

Nieuwe start

In de nieuwste aflevering is te zien hoe Pauline en haar man Harmen druk bezig zijn met hun woning. Het gezin maakt binnenkort een nieuwe start in Bussum. 'Het is een huis waar niemand zijn vingers aan durfde te branden omdat het a: een monumentaal pand is, b: het is een houten huis en c: alles, maar dan ook werkelijk álles moet nog gedaan worden', vertelt de Echte Gooische moeder. Ook biecht Pauline op dat ze al een tijdje niet meer in het huis geweest is. 'Ik kom er niet zo vaak want ik was natuurlijk eerst zwanger en toen dacht ik alleen maar: de hele wereld kan me gestolen worden, want ik maakte me alleen maar druk om haar en mij - en voor de rest dacht ik: dat komt allemaal wel goed.'

Dichterbij elkaar 

Bij het zien van de kamer die ze voor Belle in gedachten hadden, krijgt Pauline het zwaar. 'De laatste keer dat ik daar kwam was het nog de babykamer. (…) Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, het was zo’n mooi kamertje geweest.' Gelukkig weet haar man hoe hij Pauline door deze moeilijke gebeurtenis kan heen slepen. 'Wat wij hebben meegemaakt heeft ons zó naar elkaar toegebracht, dat had ik niet verwacht.Harmen is zo lief en geeft me zoveel ruimte om verdrietig te zijn, te huilen. Hij zou nooit zeggen: 'Kom op zeg', hij is in alles trots op me. Ik hield al heel veel van hem, maar ik houd nu nog meer van hem', vertelt Pauline. 

Kinderwens

Ook is Pauline openhartig over haar kinderwens. Zo vertelt ze aan vriendin Leslie dat zij en haar man nog niet weten of ze voor een vierde kindje willen gaan. 'Ik heb met Harmen besloten dat we in ieder geval eerst hier gaan wonen en rust in de tent gaan creëren. (…) We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen.' Ook vertelt ze dat Harmen er vaak over begint. 'Ik denk toch dat dat komt omdat hij een man is en redelijk praktisch is, en denkt dat het misschien troost biedt. Ik denk ook wel dat het troost biedt. Het vervangt Belle niet, maar het wil niet zeggen nu Belle overleden is dat mijn wens voor nog een baby weg is. Ik wilde zo graag een derde kindje, dat heb ik nu gekregen - al is ze overleden. Ik denk dat ik eerst rust moet krijgen', aldus Pauline in de nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.